#bREAKFAST TIME

[8:30-10:30] ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

Το πρωινό του ξενοδοχείου μας σερβίρεται σε μπουφέ καθημερινά από τις 8:30-10:30. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χειροποίητων εδεσμάτων.

Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας με τις τοπικές παραδοσιακές γεύσεις του πρωινού του ξενοδοχείου μας, σχολαστικά επιμελημένο με αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και δέσμευση για το καλύτερο. Κάθε λιχουδιά είναι σπιτική και χειροποίητη με αγάπη, ενσωματώνοντας την ουσία της φιλοξενίας. Είμαστε υπερήφανοι για την προσέγγισή μας από το αγρόκτημα στο τραπέζι, προμηθευόμενοι συστατικά τοπικά για να εξασφαλίσουμε φρεσκάδα και υποστήριξη στην τοπική κοινότητα.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ

Κάθε έδεσμα φέρει μια ετικέτα με πληροφορίες για τα συστατικά του, καλύπτοντας διαφορετικές διατροφικές προτιμήσεις και διασφαλίζοντας ενημέρωση για τους επισκέπτες μας.

Ξεκινήστε μια γαστρονομική εμπειρία όπου θα συναντήσετε τη γεύση, στο πρωινό του ξενοδοχείου μας. Κάθε τι μπορεί να υπερηφανεύεται για τη φροντίδα που δέχθηκε. Ειδικές ετικέτες, αποκαλύπτουν μια εικόνα της προέλευσης και των ιδιοτήτων του προϊόντος. Είτε πρόκειται για την ετικέτα “Farm-to-Table”, που υποδηλώνει τη φρεσκάδα των συστατικών χωρίς πολλές επεξεργασίες, είτε για την ετικέτα “Local Produce”, που υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να υποστηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς, κάθε μπουκιά λέει μια ιστορία κοινότητας και ευσυνειδησίας.  Οι ετικέτες μας επεκτείνονται ώστε να περιλαμβάνουν “Made by us” για εδέσματα που παρασκευάζουμε αποκλειστικά εμείς, “Sugar Free” για απόλαυση χωρίς ενοχές, “Gluten Free” για διατροφική ενημέρωση και “Vegan” για απολαύσεις που προέρχονται από φυτά. Με αυτές τις ετικέτες ως οδηγό σας, απολαύστε κάθε μπουκιά γνωρίζοντας ότι όχι μόνο είναι νόστιμη, αλλά και ευθυγραμμισμένη με τις αξίες και τις διατροφικές σας ανάγκες.

#σαν στο σπιτι σασ

[11:00-22:00] HOnesty bar-cafe

Καλώς ήρθατε στο καφέ του ξενοδοχείου μας, όπου σας προσκαλούμε να ζήσετε την επιτομή της άνεσης και της οικονομίας.

Έχετε νιώσει ποτέ τόσο σαν στο σπίτι σας, σε ένα ξενοδοχείο που θα μπαίνατε στην κουζίνα για να φτιάξετε τον καφέ σας; 

Αυτό ακριβώς θέλαμε όταν οραματιζόμασταν το
Honesty CafeBar, μια γωνιά αυτοεξυπηρέτησης που συνδυάζει τις άφθονες επιλογές ενός Self Service Cafe. Επαναπροσδιορίζουμε τη φιλοξενία, ενστερνιζόμενοι την ουσία της εμπιστοσύνης, της ειλικρίνειας και της κατανόησης των αναγκών, της σύγχρονης οικογένειας. 

Αυτή η απόφαση προέκυψε κατόπιν συζητήσεων με τους επισκέπτες μας, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία τους για μείωση των δαπανών τους, χωρίς όμως να μειωθούν οι προσφερόμενες παροχές του ξενοδοχείου.

Στο Honesty bar-cafe, μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας ρόφημα, να το παρασκευάσετε σύμφωνα με το γούστο σας και να απολαύσετε το αγαπημένο σας σνακ, πληρώνοντας μόνο το κόστος του προϊόντος που καταναλώνετε. Η αυτοεξυπηρέτηση στο Honesty bar-cafe σημαίνει ότι αποφεύγετε τις υπέρογκες χρεώσεις του ξενοδοχειακού σέρβις και απολαμβάνετε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

 Αυτή είναι μια νεωτεριστική οπτική που επενδύει στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και φροντίδα, σε αντίθεση με τις κοινές πρακτικές της αφαίμαξης των επισκεπτών στους χώρους φιλοξενίας με σκοπό την αύξηση των κερδών.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου θα αισθάνεστε πραγματικά σαν στο σπίτι σας, εστιάζοντας στη δημιουργία ουσιαστικών εμπειριών αντί στη μεγιστοποίηση των κερδών. Έτσι, είτε τσιμπάτε ένα γρήγορο σνακ είτε απολαμβάνετε ένα φλιτζάνι καφέ, σας προσκαλούμε να χαλαρώσετε, να αναζωογονηθείτε και να ανακαλύψετε ξανά τη χαρά της γνήσιας φιλοξενίας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

 Next to the cafe area, we have created a fairytale atmosphere for our little friends. Games for small children, boys and girls, in a specially designed space for endless play.
Here you will find role-playing games as well as building blocks and cars for racing on carpeted highways.

There are also baby toys for younger children, but also a foosball table for slightly older children, to ensure that there is something for everyone!.