Για εμάς

Ninemia, Stay & Play with us .. at Karpenissi

Αντώνης και Ντέμη, παντρεμένοι προ …αμνημονεύτων ετών.Έχουμε δύο γιους, τον Μάριο και τον Ιάσονα.

«Αλλόκοτη» οικογένεια, θα μας χαρακτήριζες, που εγκαταλείψαμε την Μύκονο με τους ανέμους της και τα «καλά» της και εγκατασταθήκαμε στο Καρπενήσι, μες το ποτάμι, μες την ηρεμία, και την Νηνεμία!

Το σχέδιο περιελάμβανε μια μικρή μονάδα, σαν μια παλιά γειτονιά στο χωριό, και έτσι έγινε. Mε χαμηλά σπίτια, με αυλές και ανθρώπους που χαιρετάνε αυθόρμητα τον γείτονα.

Να ψήνουν όλοι μαζί στις υπαίθριες ψησταριές και γίνονται μια παρέα, να παίζουν τσουβαλοδρομίες και να πετάνε πέτρες στο ποτάμι και μαζί με τα παιδιά τους τρέχουν με τα ποδήλατα, πέρα δώθε, ανέμελοι και οι φωνές τους ακούγονται χαρούμενες. Σαν τότε, στις αλάνες των παιδικών μας χρόνων.

Η νοσταλγία είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει αλλά η πρωτοπορία κυλάει στις φλέβες μας. Έτσι, γεφυρώνοντας το χθες με το σήμερα, γεννήθηκε  το

Science Fun Park “The Newton Park .

Ένα καινοτόμο Edutainment concept, που προσφέρει ποιοτικό χρόνο σε παιδιά και γονείς μεταφέροντας τους στον κόσμο της γνώσης, της δράσης, του παιχνιδιού και των συναισθημάτων .

Αυτή είναι και η επιθυμία μας για το μέλλον, ο φιλοξενούμενός μας να βιώνει μια Αυθεντική Εμπειρία οικογενειακών διακοπών.

η οικογένεια μας