Με μια ματιά

Σε ένα ξενοδοχείο γα παιδιά υπάρχουν πολλά πρέπει. Διαβάστε εδώ ότι πρέπει να γνωρίζετε εκ των προτέρων. 

edw-gelame-min

ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ  

Έχουμε Χιούμορ, βλέπουμε την ζωή με χιουμοριστική διάθεση.  Στο Καρπενήσι σας έχουμε σαν Βασιλιάδες!  Μέλημα μας είναι να περάσετε όλοι καλά!  Γι' αυτό έχουμε κανόνες, τίποτα δεν είναι "ακανόνιστο" και τίποτα στην τύχη. Ζητάμε την συνεργασία σας για την τήρησή τους.

xereis-poios-eimai-egw-min

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ 

Δυναμικότητα: Μόνο για λίγους, "6 οικογένειες" μόνο, για να μπορούμε να απαντήσουμε στο ερώτημα "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;" Για αυτόν τον λόγο δεν σερβίρονται εξωτερικοί επισκέπτες.

kai-ta-skilia-demena-min

ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ  

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στον χώρο του ξενοδοχείου, γιατί δημιουργούνται προβλήματα,
μεταξύ των επισκεπτών. 

mi-fate-min

ΜΗ ΦΑΤΕ  

Σερβίρουμε παραδοσιακό  Ελληνικό πρωινό, σε μπουφέ, με τοπικά ποιοτικά προϊόντα: μεταξύ άλλων, φρέσκο γίδινο βούτυρο, τοπικά τυριά και αλλαντικά, χειροποίητα μπισκότα, κέικ και κουλουράκια, σπιτικά γλυκά και πίτες και αυγά παραγωγής μας. 

mono-gia-sas-min

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ  

Παροχές: Αμέτρητες παιχνιδιάρικες παροχές για σας και τα παιδιά σαςO χώρος και οι παροχές του ξενοδοχείου είναι αποκλειστικά για την χρήση των ενοίκων.

to-pardalo-katsiki-min

ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ 

Το παρδαλό κατσίκι κατοικεί εδώ, στην φάρμα μαζί με άλλα ζώα όπως  αρνάκια, κουνέλια, πάπιες, χήνες γαλοπούλες, παγόνια, κοτούλες αλλά και τα αλογάκια μας.

o-kiros-granazis-min

Ο ΚΥΡΟΣ ΓΡΑΝΑΖΗΣ  

Η διαρκής αναζήτηση του «διαφορετικού» στην ψυχαγωγία, μας οδήγησε στην δημιουργία του εκπαιδευτικού πάρκου “The Newton Park”.
Ένα καινοτόμο Edutainment concept,  που προσφέρει ποιοτικό χρόνο σε παιδιά και γονείς μεταφέροντάς τους στον κόσμο της γνώσης, της δράσης, του παιχνιδιού και των συναισθημάτων.

o-kakos-mas-o-kairos-min

Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ 

Είμαστε πάνω στα βουνά και όχι σε τροπικό παραδεισένιο νησί. Συνήθως μας παρομοιάζουν με την Ελβετία, στην φύση και τον καιρό. Φροντίστε να προετοιμαστείτε ανάλογα, γιατί όπως λένε οι  Άγγλοι "Δεν υπάρχει κακός καιρός, αλλά κακό ντύσιμο"!

o-megalos-adelfos-min

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ  

Δίνουμε πολύ προσοχή στην ασφάλεια σας. Φροντίζουμε να έχετε το κεφάλι σας, ήσυχο! Για αυτόν τον λόγο, όλοι οι χώροι παρακολουθούνται και καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας.