Καινούργιες προσθήκες για νήπια και μικρά παιδιά!

Πολύς κόσμος, μας ρωτά αν θα μπορούσαν πολύ μικρά παιδιά να απασχοληθούν μέσα στο Newton Park ;
Με γνώμονα την ανάγκη αυτή και με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν για την δραστηριοποίηση των νηπίων, δημιουργήσαμε έναν χώρο ειδικά για τα νήπια και τους γονείς τους.
Την “Baby Town” ! Ένας χώρος περιφραγμένος γύρω γύρω, με συνθετικό γκαζόν  στο πάτωμα, και μια και μοναδική είσοδο πλήρως ελεγχόμενη από τους γονείς, για τους οποίους δημιουργήθηκε ακριβώς στο σημείο της εισόδου ένας χώρος με τραπεζοκαθίσματα ώστε να μπορούν να απολαύσουν λίγες στιγμές ηρεμίας παρακολουθώντας τα παιδιά τους ταυτόχρονα. Η “Baby Town” αποτελείται από μικρά παιχνιδόσπιτα περιμετρικά, και  στο κέντρο της πλατείας κατάστημα  όπως επίσης περπατούρες στον κυκλικό δρόμο για να διασκεδάζουν τα παιδιά ! Ελάτε να την απολαύσετε !

Μια καινούργια προσπάθεια για την προσθήκη εξειδικευμένων εγκαταστάσεων για νήπια. Σε δεύτερο στάδιο θα προστεθούν και μία σειρά απο ειδικά κατασκευασμένα παιχνίδια και busy boards για να εμπλουτιστούν οι παροχές μας. 

Έχετε προτάσεις για τα παιχνίδια που θα μπορούσαν να προσθεθούν; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@ninemia.gr θα χαρούμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *