🌱 Η Νέα μας Πράσινη Πολιτική: Ενίσχυση της Βιωσιμότητάς & Αειφορίας στο Ninemia Stay & Play 🌿

Αγαπητοί επισκέπτες,

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας τη νέα μας πρωτοβουλία που αντικατοπτρίζει την ακλόνητη δέσμευσή μας στην περιβαλλοντική ευθύνη και τη βιώσιμη φιλοξενία. Στο Ninemia Stay & Play, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε βραβευμένοι με το διάσημο διεθνές σήμα GREEN KEY για την περιβαλλοντική διαχείριση. Επίσης, είμαστε GOLD MEMBER στο πρόγραμμα ZERO WASTE FUTURE, μια από τις μόλις έξι επιχειρήσεις στην Ελλάδα που πέτυχαν αυτή τη διάκριση. Αυτές οι διακρίσεις τροφοδοτούν την αποφασιστικότητά μας να παρέχουμε υπηρεσίες σύμφωνα με την κατηγορία μας και μας οδηγούν στην αποτελεσματική διαχείριση των ενεργειακών πόρων, στη μείωση της κατανάλωσης και στη μείωση των εκπομπών CO2.

Ως μέρος των συνεχιζόμενων προσπαθειών μας, εισάγουμε μια νέα πολιτική που ενσωματώνει την αφοσίωσή μας στη βιωσιμότητα:

Η πράσινη έκπτωση

Για να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στις πρακτικές που ακολουθούμε, εφαρμόσαμε την πράσινη έκπτωση.

Οι νέοι μας τιμοκατάλογοι  περιλαμβάνουν ημερήσια έκπτωση για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμά πράσινης πολιτικής που ακολουθούμε. Ακολουθώντας τους κανόνες και τις καλές πρακτικές για τη διαχείριση ενέργειας και πόρων, όχι μόνο συμβάλλετε σε έναν πιο πράσινο κόσμο αλλά απολαμβάνετε και εξοικονομήσεις κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

🌍 Μείωση απορριμμάτων 

  • Για να ελαχιστοποιήσουμε το αποτύπωμα άνθρακα, ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες να συμμετάσχουν μαζί μας στις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές μας, την ανακύκλωση και τη μείωση των απορριμμάτων.

🛏️ Υπεύθυνη χρήση λευκών ειδών

  • Αν δεν υπάρξει έκτακτη ανάγκη, θα αλλάξουμε τα σεντόνια μετά από 4 ημέρες διαμονή, αν επιθυμείτε συχνότερη αλλαγή, τοποθετήστε την κάρτα αυτή επάνω στο κρεβάτι. Κατόπιν τούτου αφαιρείται η πράσινη έκπτωση.

🔥 Αποδοτική χρήση ενέργειας

  • Κατά τους χειμερινούς μήνες, τα μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας περιλαμβάνουν τον περιορισμό σπαταλών όπως: διακοπή λειτουργίας της θέρμανσης όταν οι πόρτες και τα παράθυρα είναι διάπλατα ανοιχτά.
  • Οι θερμοστάτες έχουν μέγιστο όριο τους 24 βαθμούς Κελσίου, εξασφαλίζοντας αποδοτική χρήση ενέργειας.

🧹 Υπεύθυνη Καθαριότητα

  • Οι καθημερινές μας ρουτίνες καθαρισμού επικεντρώνονται στη διατήρηση ενός καθαρού και φιλόξενου περιβάλλοντος. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πολιτική της καθαριότητας, τι περιλαμβάνει και τις περιπτώσεις που αφαιρείται η πράσινη έκπτωση εδώ
  • Εάν προτιμάτε διαφορετικό τύπο καθαριότητας ο οποίος δε συμβαδίζει με τις πράσινες πρακτικές, μπορείτε να το ζητήσετε από τη ρεσεψιόν μας, έπειτα από το αίτημα σας η πράσινη έκπτωση αφαιρείται.

Στο Ninemia Stay & Play, πιστεύουμε ότι κάθε μικρή προσπάθεια μετράει για ένα πιο βιώσιμο και οικολογικό μέλλον. Υιοθετώντας φιλικές προς το περιβάλλον πολιτικές , γίνεστε συνεργάτης στη δέσμευσή μας για υπεύθυνη περιβαλλοντική διαχείριση, διασφαλίζοντας ότι η διαμονή σας όχι μόνο δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις αλλά και θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να μείνετε μαζί μας και να συμμετάσχετε στην αποστολή μας για ένα πιο πράσινο αύριο! 🌱🌍💚